CLAY PAKY

Vi er veldig takknemlig for at Vest Lydservice valgte oss og Clay Paky som deres leverandør av nye bevegelige lamper. Vest Lydservice er nå de første i landet som har investert i Clay Paky sine 800QWO spotter.

Clay Paky 800 QWO er en 800watts lampe med hele 11 – 55 graders zoom. Dette er en zoom man tidligere kun har hatt i lamper med 1500watt eller mer. 800 QWO overstiger aldri mer en 42dba så den er perfekt for teater eller TV. Som sin lillebror 700HPE er denne også bygget på samme hus og base om Clay Paky 300. DVS at du får en gedigen lampe inn i et lite lampehus. 800QWO veier kun 30kg.

I tillegg har Vest Lydservice også investert i 8 Clay Paky Sharpy. Trenger vi si noe mer om verdens mest solgte bevegelige lampe?

Vi gratulerer Vest Lydservice ved Asle Dahl.

Kontakt Vest Lydservice for utleie priser og mer informasjon.

Publisert: 11. juli 2012