ETC SENSOR 3

ETC Sensor 3 «Power Control System» – et fult fleksibelt og fremtidssikret system, hvor du ikke lenger trenger bekymre deg om hvor stor andel av belysningen som er med movinglight, LED eller annen form for lyskilde. Med ETC ́s ThruPower moduler har du både ekte relè, faststrøm eller dimmer. Fra ditt ETC lysbord, PC eller fra frontpanelet bestemmer du hvilken funksjon kretsen skal ha for nettopp denne forestilling.

ThruPower modulene har både mekanisk relè og dimmer i samme modul, og de leveres i alle de kjente variasjoner av stigetider, HFI, to-polet sikring og advanced features. Modulen har også en mekanisk switch på fronten som kan gi deg fast strøm på individuelle uttak. Dimmerrackene er bygd etter samme prinsipp som Sensor+ systemet. Det leveres i sort og med en helt nyutviklet processor. Selve racket indeholder en full back up for processoren samt mulighet for batteri back-up.

Med ThruPower teknologien kan du spare på installasjonsomkostningene i ditt system!

Ring oss for mer informasjon.

Publisert: 29. juni 2012