GDS I OLAVSHALLEN

Vi gratulerer Olavshallen som det første huset i Norden med GDS ARC 1Cell Pro i Store sal.

Store sal har en setekapasitet på 1204 plasser som er fordelt på to nivåer: parkett og balkong. Under balkongen har vi installert 81 stk. downlights med trådløs DMX på 25 Watt. Dette har erstattet eksisterende downlights på 100W.
Taket styres av husets eget lysbord eller fra et knappepanel med trådløs DMX, som man kan sette hvor man vil i salen.

GDS ARC 1Cell Pro er dimbar fra 100% og ned til null. Man har valget om å bruke DMX via RDM, eller trådløs DMX med ArcMesh protokoll. Begge mulighetene ligger allerede i GDS sin driver. I hver driver er det både mottaker og sender. GDS ARC 1Cell Pro får du i flere fargetemperaturer (2700K/3000K/4000K/5700K) og spredninger (19/24/37/60/80 grader). CRI`en er på hele 92 og lumen er minimum (avhengig av fargetemperatur) 1200lm. Adresseringen er enkel via ARC-TX1. Dette er et software som hele tiden overvåker ditt system.

Vi takker Olavshallen for deres valg.

Ring oss for mer informasjon eller demo.

Les mer om GDS ArcSystem HER

Publisert: 23. april 2012