HELLBILLIES

Vi gratulerer Hellbillies med nye Sharpyer som skal brukes på deres neste turnè.

Hellbillies er en countryrockgruppe fra Ål i Hallingdal som ble startet i 1990. De har gitt ut ni studioalbum og tre konsert- og samlealbum, hvor de fleste har solgt til gull eller platina. Bandet har vunnet tre Spellemannpriser, og ble blant annet kåret til Årets spellemann under Spellemannprisen 2007.

Vi spurte Roy Arne Wold, Hellbillies sin lysmann over mange år hvorfor han valgte nettopp Sharpyer til sin turnè. Han svarte «Jeg ønsket ei lampe som ville være kraftig nok til å ha god effekt i dagslys, og som var lett nok til å kunne brukes i mine pre-riggede vogner.
Ønsket også ei lampe av god kvalitet, som vil tåle noen år på veien. Da Elektrik i tillegg viste en hyggelig og serviceinnstilt tone, var valget lett!»

Videre spurte vi Roy Arne om hans første erfaringer: «Lys-styrken er KRAFTIG!! Rask! Prisme med gobo fungerer flott. Kan også bli ei fin wash lampe:) Virker solid og bra bygd. Fin meny.»

Lille Sharpy kom til verden i 2010. Ett 10kg monster av en beam som kun bruker en 150W lampe. Sharpy har hurtigheten til en scanner, og lysstyrken til ett bevegelig hode

Mer informasjon om Hellbillies finner du HER

Publisert: 10. april 2012