Har du spørsmål?

Einar Borge Vike
Daglig leder
ebv@atendi.no
+47 908 57 232

SKAVLAN

Skandinavias største talkshow Skavlan er nå i en ny sesong som sendes på SVT og NRK hver fredag.
I den nye sesongen har Skavlan fått med seg Clay Paky Sharpy. Fredag 3 mars besøkte DonkeyBoy Skavlan og fremførte «Pull of the eye»

OM SKAVLAN
SKAVLAN hadde premiere i Sverige i januar 2009 som en videreføring av Fredrik Skavlans norske fredagsprogram Først & Sist – denne gang innspilt i SVTs studioer i Stockholm primært for et svensk publikum, med reprise på NRK1. Programmet ble en umiddelbar suksess, og vokste allerede i andre sesong til en unik norsk-svensk samproduksjon mellom NRK og SVT med sendetid fredag kveld i begge land.

Programmet fikk fra første stund en rekordartet seeroppslutning på opptil 3 millioner seere, hvilket gjør SKAVLAN til et av Europas ledende talkshow. SKAVLAN produseres idag av Monkberry. Blant Fredrik Skavlans intervjuobjekter på TV finner man blant annet Rihanna, John Cleese, Bill Clinton, Liv Ullmann, Desmond Tutu, Kofi Annan, Al Gore, Paul McCartney, Amos Oz, Bryan Ferry, Nicole Kidman, Robbie Williams, Leonard Cohen, Eddie Izzard, Pelé, Bob Geldof, Tom Jones, Stellan Skarsgaard, Göran Persson, Mads Mikkelsen, Travis, Mark Knopfler, Jeff Koons, Meat Loaf, Wyclef Jean, Suede, Ken Follett, Jens Stoltenberg, Marianne Faithful, Vince Vaughn, Carl Bildt, FredrikReinfeldt, Jill Bolte Taylor, Joe Cocker, Shakira, Will Smith og Jay-Z.

Publisert: 3. mars 2012