SOFTWARE FEIL

Software-oppdatering for brukere av EOS familien som kjører på v1.9.8 eller v1.9.9.

Etc har oppdaget et problem i EOS Softwaren til v1.9.8 og v1.9.9 som gjør at du kan miste signalene i de lokale DMX portene. Hvis du opplever dette er det du nødt til å restarte enheten som er ansvarlig for å sende dmx signal til ditt system. Dette er et ytterst sjeldent problem, men ETC vil alikevel formidle dette til dere sluttbrukere. Produkter som kan få dette problemet er GIO, Ion, Element og Ion RPU. En ny versjon av v.1.9.9 som fikser dette problemet er blitt lagt ut for nedlastning.

For å laste ned denne versjonen kan du trykke HER.

ETC planlegger å slippe versjon v1.9.10 innen slutten av denne uken (uke7), men er du bruker av v1.9.8 eller v1.9.9 anbefaler vi dere å laste ned reparert versjon av v.1.9.9 så dere ikke kan oppleve disse problemene.

Takk for deres forståelse.

Publisert: 13. februar 2012