OPERAEN

Vi gratulerer Den Norske Operaen med 20 stk ETC Desire D40 Lustr+, og ETC Source Four XT.
ETC Desire blir nytt motlys og ETC Source Four XT skal brukes til å projektere goboer på fasaden.

ETC sin Desire serie og Source Four XT ble lansert på Prolight + Sound i 2011. Da skrev vi dette om produktene:
Selador Desire kommer i flere versjoner. D40, D40XT og D60 forvandler den klassiske Seladoren om til en rund wash-lampe.
40×2,5 eller 60×2,5 watts LED, effektive linser og gode fargevalg gjør de ideelle for scener, studio og overalt hvor man trenger sterke farger og høy intensitet.
Med Selador X7 fargesystemet får man det største fargeutvalget tilgjengelig med LED. Det robuste kabinettet, lydløst viftesystem, innholdsrikt brukergrensesnittet og linsevalg gjør denne lampen ideel for de fleste steder.

S4XT
Endelig kan du ta med deg din favoritt lampe ut!

ETC sin nye S4XT er en HID ZOOM laget for utebruk. Den tilbyr de samme fordelene som de andre i S4 familien: Optisk skarphet, fantastisk lysutbytte og energieffektivitet, i ett hus laget spesielt for allværs bruk. XT er støv og vanntett, kombinert med en 12.000timers 150W HID pære, gjør denne lampen perfekt for langsiktig bruk overalt.
XT er konstruert på samme måte som sine familiemedlemmer og har den samme 15 – 30 graders zoomen som Source Four. XT er designet for å vare og krever minimalt med vedlikehold. Man kan bytte pære uten å ødelegge fokuspunktet og du er ikke i nærheten av det optiske. Dessuten er ballasten skilt fra det mekaniske for bedre kjøling og for å gjøre installasjoner enklere.

Publisert: 17. januar 2012