LLB

LLB 2012 nærmer seg med stormskritt og vi er selvfølgelig representert med egen stand og demo rom. Vi har stand nr: S12.

Vi har et eget demo rom hvor LED fra ETC vil være fokuset. Tim Stockholm fra ETC vil holde foredrag og demonstrasjoner med produkter fra Selador og Desire serien (og kanskje en liten overraskelse).
Kom til standen og meld dere på så vil vi vise vei. Vi vil også få representanter fra Clay Paky, Trabes, Wireless Solution, Kino Flo og ARRI på vår stand. De er selvfølgelig klare til å svare på alle deres spørsmål og meninger.

Geir Sire har kapret det ene hjørnet og vil ha demonstrasjoner på ETC GIO.

Ett utdrag av hva vi kommer til å vise er, Clay Paky Sharpy, Alpha Spot 1500, 800QWO & 700, ETC Desire, Selador, GIO, Paradigm, Trabes truss og motorer, Wireless solution trådløs DMX, City Thetarical med Show Baby, MDG the ONE & Atmosphere, HPRC kofferter i alle mulige fasonger og farger med mer. Så her er det bare å glede seg.

Publisert: 11. januar 2012