ETC SOFTWARE

ETC har i disse dager lansert en ny software til EOS familien V1.9.8 (Eos, Ion & Element)
I den forbindelse har det kommet nye funksjoner og knapper. Har du det nye knappesettet fra før av trenger du kun 2 nye knapper. Har du derimot det gamle knappesettet trenger du helt nytt knappesett til ditt lysbord. Dette er selvfølgelig gratis (du betaler kun for frakt)

Last ned den nye softwaren og finn mer informasjon om de nye knappene og nye funksjoner HER. Når du har registrert navn og mailadresse vil du få to valg. Enten bestille de to siste knappene du mangler eller bestille fullt sett. Når du velger det som passer deg genereres det automatisk en mail som du fyller ut, så vil du få dette tilsendt i posten.

Trenger dere hjelp så er det bare å kontakte oss så vil vi bistå dere. Vi vil da trenge deres serienummer.

Publisert: 28. november 2011