CLAY PAKY SHARPY

Elektrik Solutions gratulerer Frontlite med innkjøp av 13stk Sharpy.

Sharpy er en morsom liten lampe som har vunnet en rekke tekniske innovasjonspriser det siste året. Den lille bevegelige lampen er en lynrask beam med en så konsentrert stråle at det minner om laser. På tross av en beskjeden 190W pære gir den et lysutbytte som man tidligere har måttet ha ni ganger så sterke lamper for å produsere. Sharpy er en fantastisk lampe til festivaler og konserter, men egner seg like godt til eventer og TV produksjoner. Med 17 goboer, 14 ulike farger og et 8 fasetert roterende prisme gir lampen helt nye kreative muligheter for designeren.

Frontlite har blitt en av landets ledende aktører innenfor utleie av lyd, lys og scene.

Vi takker Frontlite for valget og ønsker de lykke til videre.

Kontakt Espen Bechmann i Frontlite for mer informasjon og priser.

Publisert: 26. september 2011