Vis kategorier
  • Makes Everything you need before you need it

Har du spørsmål?

Bjørn Lund
Lys
Send e-post
+47 924 39 945

LITEC

Litec startet som lysleverandør til underholdningsbransjen i 1991. På midten av 90-tallet begynte de å produsere aluminiumsprodukter. Dette viste seg å være et smart valg av Litec, som snart ble markedsledende som leverandør av truss og trusstilbehør. I dag er Litec en del av Milosgruppen, verdens største produsent av truss og sceneutstyr.

Litec er ikke kun en standard leverandør av truss og sceneutstyr. De legger også ned mye arbeid i å imøtekomme kundens krav og utfordringer. De har som mål å kunne lage enhver konstruksjon som blir presentert, noe de har bevist ved flere anledninger. Litec utruster også alle distributører med eget tegneprogram, slik at kunden får presentert en tegning av konstruksjonen de etterspør lokalt. Når det skal regnes sikkerhetsfaktorer blir tegningene sendt til Litec´s ingeniører.

Litec produserer og leverer alt fra mindre truss som kan benyttes som dekor, opp til permanente konstruksjoner som er designet for å stå ute i årevis, som for eksempel i temaparker og utendørsscener.

Besøk Litec sin hjemmeside for mer informasjon eller kontakt oss.